söndag 21 augusti 2011

sista jobbdagen!

HEJ DÄR UTE! Idag kör vi på den sista jobbdagen denna säsong... SORGLIGT!  VI har fått en förfrågan om vi kunde ha öppet då ett barnkalas skulle hålla till på badplatsen idag och självklart ställer vi upp! SÅ FOLK! VILL NI BESÖKA KIOSKEN EN SISTA GÅNG FÖR DENNA SÄSONG BÖR NI PASSA PÅ IDAG! Vi ska även städa iordning och rensa ut lite idag med. ställa in sakerna på vinden och så får vi ta fram de i juni 2012. Nästan så vi längtar redan nu.;)

För övrigt har sommaren bjudit på inte allt för mycket sol men verkligen inte för lite LAGOM är ordet! Vi har haft öppet cirka 25 dagar allt som allt, vilket är kanon! Denna sommar har vi även fått mycket extra jobb på sidan av så som städning och storbak beställningar.DET GILLAR VI!

Hoppas vi syns nästa soliga sommar kramar från SOLKIOSKEN

1 kommentar:

  1. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera